Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ευκολότερη η πρόσβαση μέσω Καστανούλας στο Πεντάκορφο.

Σας είχαμε μιλήσει σε παλαιότερη ανάρτηση για τη νέα οδική είσοδο στο Δήμο μας που θα συνδέει το Πεντάκορφο με τη Καστανούλα και το Δήμο Παναιτωλικού. ΄
Λόγο είχαμε κάνει παλαιότερα:
Τώρα στην νομαρχία ανακοινώθηκε η Έγκριση δημοπρασίας του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑ - ΚΑΣΤΑΝΟΥΛΑ - ΑΡΕΝΤΑ» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 350.000,00 ΕΥΡΩ .
Αν και το κομμάτι αυτό του έργου θα γίνει εξ ολοκλήρου στο Δήμο Παναιτωλικού, εντούτοις ωφελείται ο δήμος μας καθώς διευκολύνεται έτσι η πρόσβαση αρκεί να ολοκληρωθούν όλα τα τμήματα του επαρχιακού δρόμου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

twra swthikame oi dromoi den ginontai etsi kyrioi. Prwta gminontai oi kentrikmes artiries, diladi oi ethnikoi Dromoi kai meta oi defterevontes; Analogistemite posa xrimata xodeftikan (spatalithikan) ta teleytaia 40 xronia gia mpalwmata xwris na yperxei enas dromos tis prokopis kathoti i xaraxi tous exei ginei me ti nootropia tou Gaïdarou diladi opws pigene o gaidaros sto monopati.

Ανώνυμος είπε...

Pou einaai to sxolio pou anevasa 2 fores; ti symbainei poios ntrepetai na to anevasei

Παρακαμπύλιοι είπε...

όλα τα σχόλια όσα μας έρχονται ανεβαίνουν, τώρα αν εσύ δεν βλέπεις κάποιο το ξαναστέλνεις η μας ειδοποιείς στο mail ( για αυτό το έχουμε άλλωστε) και δεν δημιουργείς εντυπώσεις.
Άρα τα ποιος ντρέπεται που λές άστα μακριά

Ανώνυμος είπε...

Με χαρά διαπίστωσα οτι το έργο προχωράει και γρήγορα θα ολοκληρωθεί! Άσχετα αν θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από χρόνια, είναι ένα έργο σημαντικό που θα ζωντανέψει κάπως την εγκατελειμένη αυτή περιοχή.Έχει μείνει ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι του δρόμου και κυρίως η γέφυρα στον ποταμό Ζέρβα.Έπιβάλλεται προς το παρόν η τσιμεντόστρωση της κοίτης για πρόσβαση μέχρι να κατασκευαστεί η γέφυρα.Είναι κρίμα να εμποδίζεται η επικοινωνία για ένα τόσο μικρό κομμάτι. Ευχαριστώ!!