Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Απόλυτη επιτυχής η πρώτη παρακαμπύλια γιορτή νεολαίας.




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρακαμπύλια γιορτή νεολαίας, τη Πέμπτη 14 Αυγούστου στο κέντρο "Αράχωβα" του Δ.Δ. Πεντακόρφου.Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στη περιοχή μας εκδήλωση νεανική με "Παρακαμπύλιο" χαρακτήρα.Έως τώρα, ποτέ δε δόθηκε η ευκαιρία στους νέους του δήμου μας να βρεθούν σε αμιγώς χώρο δικό τους και όσοι γνωρίζονταν μεταξύ τους, γνωρίζονταν λόγω συγκυρίας η λόγω του ότι κατάγονταν από το ίδιο δημοτικό διαμέρισμα.Αυτονόητο λοιπόν είναι ότι μια τέτοια εκδήλωση έπρεπε να γίνει, για να υπάρξει μια αρχή σε αυτό που λέμε "Παρακαμπύλια συνείδηση" .Αυτό το σύνθημα άλλωστε είχαμε ως κεντρικό θέμα στο 4σελιδο έγχρωμο έντυπο-εφημερίδα που μοιράσαμε όλες αυτές τις μέρες, τόσο στη γιορτή νεολαίας, όσο και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.
Στη γιορτή νεολαιάς 100 και πλέον άτομα παρευρέθησαν από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.Το κέντρο ήταν γεμάτο μέσα-έξω.Αρκετοί ήταν από το Πεντάκορφο, όπου γινόταν η εκδήλωση.Βροντερό παρών δόθηκε από Ποταμούλα & Άγιο Βλάση( από την ομάδα των συμμετεχόντων στην αναπαράσταση), ενώ νέοι από τα Κελλάκια, την Κυπάρισσο, τη Κράψη, τα Καραμαναίικα, τη Σαργίαδα και αλλού τίμησαν με τη παρουσία τους τη γιορτή.Όπως και να έχει, όλοι περάσαμε καλά, γνωριστήκαμε μεταξύ μας, για αυτό και κάτσαμε και διασκεδάσαμε ως αργά.
Πέρα από το έντυπο-εφημερίδα που μοιράστηκε, παρουσιάστηκε σε γιγαντοοθόνη-προτζέκτορα 4λεπτό βίντεο, που αφορά τις δυνατότητες ανάπτυξης του δήμου μας. Επίσης προβάλλονταν κατά τη διάρκεια της βραδιάς φωτογραφίες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.Η συνεργασία των διοργανωτών του πάρτυ με το κέντρο που το φιλοξενούσε ήταν πολύ καλή, το μουσικό πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που αφήσαν στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να συμμετάσχουν και σε άλλες εκδηλώσεις των Παρακαμπύλιων νέων.
Συμπέρασμα:Οι νέοι στη περιοχή μας αποκτούν για πρώτη φορά δικιά τους αυτόνομη και αδέσμευτη έκφραση.Η αρχή έγινε.Θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις για τις οποίες θα ενημερώνεστε έγκαιρα από εδώ.
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.Εις το επανιδείν ως τη δεύτερη εκδήλωση.Στόχος μας (πρώτα να είμαστε καλά) να κάνουμε εκδήλωσεις οποιασδήποτε μορφής, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για την όλη προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν απιστευτη βραδια!!!Συγχαρητηρια για την προσπαθεια,του χρονου με ακομα περισσοτερο κοσμο!!!
(Ανεβασε και κανα βιντεο αν μπορεις)

Ανώνυμος είπε...

έρχεται και το βιντεάκι...

pentakorfo είπε...

καποιες φωτο με καλυτερη αναλυση δεν υπαρχουν?

Παρακαμπύλιοι είπε...

είμαστε στο ψάξιμο, καθώς και άλλοι τραβήξαν εκείνο το βράδυ.Μόλις έχουμε κάτι καινούργιο θα το ανεβάσουμε

pentakorfo είπε...

καλημέρα,εισαι ο διαχειριστης,ετσι δεν ειναι?
ποιος εισαι αν επιτρεπετε?

Παρακαμπύλιοι είπε...

κάτω δεξιά στην οθόνη σου υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας.Επικοινώνησε τηλεφωνικά η στο e-mail που δίνεται για να ξέρουμε και εμείς με ποιον επικοινωνούμε και να τα πούμε αναλυτικά

Ανώνυμος είπε...

παιδια βγαλτε αν μπορειτε ο,τι υλικο υπαρχει απο τη βραδια (φωτο+video)!
Και συγχαρητηρια για τη προσπαθεια!!

pentakorfo είπε...

Διαπιστωσα και ο ιδιος οτι τα παιδια εχουν ξεκινησει μια σοβαρη προσπαθεια που σιγουρα θα αναδειξει τον τοπο μας και θα μας φερει πιο κοντα.Ας τους βοηθησουμε οσο μπορουμε!

Ανώνυμος είπε...

παιδια νομιζω πως πρεπει να ορισθει μια συναντηση που θα μαζευτουμε ολοι και θα συζητησουμε για το πως πρεπει να προχωρησουμε, υπαρχουν πολλοι που εχουν διαθεση να συυμμετεχουν παντως, αυτη ειναι η αισθηση μου

Ανώνυμος είπε...

παιδια νομιζω πως πρεπει να ορισθει μια συναντηση που θα μαζευτουμε ολοι και θα συζητησουμε για το πως πρεπει να προχωρησουμε, υπαρχουν πολλοι που εχουν διαθεση να συυμμετεχουν παντως, αυτη ειναι η αισθηση μου

Παρακαμπύλιοι είπε...

επικοινώνησε με το Mail Κάτω δεξιά στη οθόνη σου για περισσότερες πληροφορίες.
θα γίνουν πράγματα μες το φθινόπωρο, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις

Ανώνυμος είπε...

πού είναι το βιντεάκι που μας είχατε πει;

Παρακαμπύλιοι είπε...

θα είναι η επόμενη ανάρτηση..

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια.
Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδεία που ασχολούνται με το blogspot και που με αυτό τον τρόπο αναδεικνύουν τοις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και όχι μονό εύχομαι να λειτουργήσει Δημοκρατικά και να ακούγονται όλες οι φωνές και καλό θα είναι για αποφυγή παρεξηγήσεων να μη σχολιάζετε και να ελέγχετε από εσάς αλλά γίνετε εγράφη στο forum και ο καθένας να είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει.
Επίσης θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση να βάλετε με χρονολογική σειρά όλα τα video και photos και από τοις άλλες χρονιές που έγιναν τα Καραισκακια.
Ευχαριστω.

Γιωργοσς Τσαλουμας.