Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ανακοίνωση του συλλόγου Πεντακορφιωτών



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΙΩΤΩΝ
ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ»
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος στο Πεντάκορφο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος «Άγιοι Ταξιάρχαι».
Συκγεκριμένα την Παρασκευή 8 Αυγούστου δόθηκε παράσταση στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου ( η Μήδεια του Μπόστ από τον προοδευτικό σύλλογο Ματαράγκας). Την παράσταση παρακολούθησαν πολλοί συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου. Στο τέλος της παράστασης απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης.

Το Σάββατο 9 Αυγούστου έγινε το καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια στο χωριό μας αντάμωμα, στο οποίο συμμετείχε πλήθος κόσμου από το Πεντάκορφο αλλά και τα γύρω χωριά. Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό του δήμου και στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι νέοι μας φοιτητές. Τη σκυτάλη παρέλαβαν οι δημοτικοί μας τραγουδιστές (Γιώτα Γρίβα, Γιάννης Κτσίγιαννης, Χρήστος Κτσαμάκης κτλ.) που μας χάρισαν μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους Πεντακορφιώτες, τους συνδημότες και τους φίλους του συλλόγου που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Αυγούστου και υπόσχεται ανάλογη συνέχεια για το μέλλον….

Δεν υπάρχουν σχόλια: