Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Πανελλαδική προβολή από τo blog "troktiko"

Όταν δεν έχεις ίσες ευκαιρίες προβολής, τότε στις δίνουν τα Blog και συγκεκριμένα το troktiko. Προ ημερών στείλαμε μια ηλεκτρονική επιστολή στο εν λόγω Blog, το οποίο-για όσους δεν γνωρίζουν- είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε αναγνωρισιμότητα και εγκυρότητα πανελλαδικά.Στην επιστολή αυτή τους στείλαμε μερικές φωτογραφίες από την αναπαράσταση μάχης και γράψαμε δυο λόγια για την προσπάθεια των νέων παρακαμπυλιωτών.
Το troktiko όχι μόνο δεν πέταξε στο "κάδο των αχρήστων" την επιστολή μας, αλλά μας απάντησε θερμά και μάλιστα δημοσίευσε την επιστολή μας και τις φωτογραφίες μαζί με άλλες ειδήσεις επικαιρότητας πανελλήνιου ενδιαφέροντος ( πολιτικές, παραπολιτικές, ολυμπιακούς κτλ κτλ).
Τη συγκεκριμένη μέρα δημοσίευσης το Blog μας άγγιξε τους 100 μοναδικούς επισκέπτες ( !!) ενώ το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι 5 συγχωριανοί μας βρήκαν μέσω του troktiko και έστειλαν μηνύματα είτε στο Mail είτε ως σχόλια σε αναρτήσης πραγματικά συγκινητικά, γραμμένα από την αγάπη τους για τα χωριά μας.
Να λοιπόν πως μπορούμε σιγά σιγά ακόμα και στο θέμα της επικοινωνίας και της προβολής να γίνουν σωστά βήματα.Και τα μέρη μας ποτέ μα ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία αυτή.
Διαβάστε σε αυτό το Link την εν λόγω ανάρτηση:
http://troktiko.blogspot.com/2008/08/blog-post_8549.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: