Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Κυκλοφόρησε από το σύλλογο μας η πρώτη εφημερίδα για όλα τα Παρακαμπύλια

Η πρώτη εφημερίδα για τα Παρακαμπύλια είναι πλέον γεγονός. Το όνομα αυτής: Ακρόπυργος, το πιο παλιό ιστορικό μνημείο του Δήμου μας, ο γνωστός και ως Πύργος του Ακροποτάμου.
Η εφημερίδα είναι 8σελιδη, διαστάσεων Α3 και κυκλοφορεί σε 1000 περίπου φύλλα.
Εκδίδεται με πρωτοβουλία του συλλόγου Παρακαμπύλιων Νέων, διότι θεωρήσαμε βασικό ότι δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα του τόπου μας, αν εμείς οι ίδιοι δε μαθαίνουμε για αυτά και πολύ περισσότερο δε μπορούμε να τα προωθήσουμε.
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται νέα από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα των Παρακαμπύλιων, κεντρικά ζητήματα όπως ο δρόμος Αγρινίου Καρπενησίου, η αξιοποίηση της λίμνης Κρεμαστών, αφιερώματα σε τοποθεσίες που είναι λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό, γελοιογραφίες, καθώς και οι δραστηριότητες των Παρακαμπύλιων Νέων αλλά και του υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας.
Η εφημερίδα είναι ανοικτή για όλους τους αναγνώστες και ο καθένας μπορεί να γράψει την άποψη του και να τη στείλει ενυπόγραφα, προκειμένου να δημοσιευτεί.
Το βασικότερο όμως είναι ο "ΑκρόΠυργος" να έχει οικονομικούς πόρους αποκλειστικά από τους αναγνώστες του ( έτσι ξεκινήσαμε και δεν σκοπεύουμε να αλλάξει). Για αυτό η συνδρομή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να σας έρχεται η εφημερίδα και προπάντων να μπορούμε να σας ενημερώνουμε.
Ενίσχυσε λοιπόν φίλε αναγνώστη με τη συνδρομή σου τον ΑκρόΠυργο και έλα σε επικοινωνία μαζί μας στο Mail που αναγράφεται στο ιστολόγιο μας.
Με τιμή,
Το ΔΣ του συλλόγου Παρακαμπύλιων Νέων.

7 σχόλια:

o Ξερόλας είπε...

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας , παιδιά , καλή δύναμη ,και προ παντός να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ υπερήφανοι ...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

http://trixonidanews.blogspot.com

Νέο μπλογκ με νέα και ειδήσεις από την επαρχία Τριχωνίδας και γενικά όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας

Ανώνυμος είπε...

Mono pou to blog http://trixonidanews.blogspot.com
asxolemitai mono me tin gyrw apo ti limni perioxi kai me to thermo

Ανώνυμος είπε...

Καλή και αξιέπαινη η προσπάθειά σας παιδιά . Γιατί καλός ο ηλεκτρονικός τύπος αλλά η εφημερίδα και προπαντός εφημερίδα ενός Πολιτιστικού Συλλόγου είναι και αυτό ένα παραδοσιακό μέσο ενημέρωσης που το ζητά ακόμα ο απλός αναγνώστης [ Δ. Γιώτης Μαυρομμάτι Καρδίτσας ]

trixonidanews είπε...

9:51, τα μπλογκ του νομού υπάρχουν για να συμπληρώνει το ένα το άλλο. Πολλές φορές τα θέματα συμπίπτουν ή απλά αναπαράγονται κάποια θέματα από άλλα μπλογκ,αναφέροντας πάντα την πηγή,τοποθετούμενοι πάνω στο θέμα με κάποιο σχόλιο. Αυτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα που εξάρει και την προσπάθεια των υπολοίπων.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας, ο τόπος έχει ανάγκη τη φωνή των νέων. και μια συμβουλή: Αντισταθείτε στο μέτριο, αντισταθείτε στις παραμβάσεις,αγνοείστε τους πικρόχολους που σίγουρα θα εκφραστούν, το κάνουν πάντα.Για σας και θα τα πούμε ξανά.