Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Καμία αναφορά για εθνική οδό Αγρινίου-Καρπενησίου ο πρωθυπουργός κ.Καραμανλής στην επίσκεψη του στο Αγρίνιο


Δυστυχώς οι άνωθεν ενδείξεις δείχνουν ότι τα νέα δεν είναι καλά για το δρόμο. Και αυτό για τί ο πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ομιλία του το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο, ενώ ανήγγειλε με σχετικές λεπτομέρειες τα μεγάλα έργα του νομού: ( Ιόνια Οδός, παραιόνια, έργα και δρόμοι μικρής κλίμακας σε πόλης, βελτίωση δρόμου Αγρινίου- Νέας Γέφυρας Αχελώου, φράγμα Αχυρών στο Ξηρόμερο κτλ κτλ. δεν ανέφερε το παραμικρό για την εθνική οδό Αγρινίου-Καρπενησίου.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι ο πρωθυπουργός κατέβηκε σε μια περίοδο στην Αιτωλοακαρνανία, όπου όλα τα κόμματα είναι έτοιμα για παν ενδεχόμενο, οπότε προσπάθησε να παρουσιάσει έργο για τον νομό. Αν ήταν όντως στα πλάνα η Εθνική οδός Αγρινίου- Καρπενησίου, δεν θα ανέφερε έστω και το παραμικρό, έστω χάριν εντυπωσιασμου;;;
Και για να μην παρερμηνευτούμε, δεν κάνουμε πολιτική ανάλυση του τι είπε και τι όχι, απλά το εξετάζουμε καθαρά και μόνο με βάση το τι αφορά τη περιοχή μας και με κανένα άλλο κίνητρο.
Το συγκεκριμένο γεγονός το εκλαμβάνουμε ως καθόλου καλή ένδειξη για το τι μέλει γενέσθαι. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ως σύλλογος θα προβούμε σε στοχευμένες ενέργειες για το θέμα του δρόμου, που ως στόχο στη φάση αυτή θα έχουν την ενημέρωση του κόσμου.
Σύντομα τα σπουδαία..

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpravo sas!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Gia na doume ti psaria tha piasete;

Ανώνυμος είπε...

Shit high and watch , my poor friend! ...που λέει ο λόγος...

Ανώνυμος είπε...

wraia fwto xexe...

Ανώνυμος είπε...

δηλ και να το ανεφερε θα αλλαζε τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

Kala bre paidia to xehase pws kanete etsi eee megalwse kai xehnaei

Ανώνυμος είπε...

Γιώτης Δ. Μαυρομμάτι Καρδίτσας Γειά σας φίλοι μου Παρακαμπύλιοι.Τι την θέλετε την Εθνική οδό βρε παιδιά ;Να θέλετε να πάτε στα χωράφια σας και να πληρώνετε διόδια; Γι αυτό δεν την κάνει θέλει να σας προστατέψει ο αρχηγός Κωστάκης.

Ανώνυμος είπε...

Γιώτης Δημήτρης Μαυρομμάτι Καρδίτσας. Και επειδή ξέχασα. Συγχαρητήρια για την φωτογραφία. Αποτυπώνει ακριβώς την σημερινή πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Agapite file apo tin Karditsa exoume milisei epanileimena kai gia tin Paramegdovia odo pou tha syndeei to Agrinio me tin Karditsa.
Skeftaisai poso konta einai oi dyo poleis an tha ginontan aftos o dromos Xerw oti kai kapoia efimerida ekei stin Karditsa asxoleitai energa me to thema.
Se oti afora ta diodia den milaei kaneis gia tetoio Dromo aftos Einai Defterevon D.D.

Ανώνυμος είπε...

οι εφημερίδες και οι σύλλογοι μπορεί να ασχολούμαστε ενεργά με το θέμα αυτό αλλά οι πολιτικοί μας δεν ασχολούνται με το πως θα έρθουν οι δύο πόλεις μας ποιό κοντά και ξέρεις γιατί; Γιατί τότε το Αγρίνιο και η Καρδίτσα θα ενώνουν ποιό εύκολα τις δυνάμεις τους στα κοινά προβλήματα των δύο πιό φτωχών πόλεων της Ελλάδας. Για τα διόδια χαριτολογώντας το είπα .

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά, εντός της εβδομάδας δημοπρατείται ένα ακόμη μεγάλο οδικό έργο, ο άξονας Αγρίνιο - Καρπενήσι - Λαμία. Ένα έργο μείζωνος σημασίας που θα άρει την απομόνωση σε περιοχές των ορεινών όγκων που βρίσκονται κοντά στις προαναφερθείσες μεγάλες πόλεις και θα συνδέσει τον ΠΑΘΕ με την Ιόνια Οδό και τον άξονα Ε - 65. Να ευχηθούμε τα έργα να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό και να μην υπάρχει καθυστέρηση ανάλογη της Ιονιας Οδού.

Afto eina ena arthro tou trixonidanews anoixte kai to xarti gia na deite poso provokatorikos einai aftos o syntaxtis

trixonidanews είπε...

12:20, αυτή η ανάρτηση όπως θα διάβασες ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο και τίποτα παραπάνω.

Παρασκευη είπε...

aksizei na simeiothei....oti.... eixan arxisei meletes se mikos 35 xiliometron apo agrinio mexri ampelia ...kai eno dosane tosa xrimata gia tin dieksagogi ton meleton ...aytes stamatisan k t xrimata pou oloi elegan oti ypirxan gia tin kataskeyi tou neou dromou...XATHIKAN ksafnika...POU PIGANE TA XRIMATA KYRIE PROTHIPOURGE..?KAI KYRIOI VOULEYTES TIS AITOLOAKARNANIAS?

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ είπε...

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ....ΕΔΩ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕΤΑ...ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΥΧΩΣ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟ....