Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Με πρωτοβουλία του συλλόγου μας η λίμνη Κρεμαστών προωθειται ως κεντρικός προορισμός σε πανελλήνιο δικτύο ταξιδιωτικών γραφείων

Με πρωτοβουλία του συλλόγου μας η λίμνη Κρεμαστών φιγουράρει ανάμεσα από δημοφιλής προορισμούς σε πανελλήνιο δίκτυο τουριστικών γραφείων. Πρόκειται για τη σελίδα iyouth. Κάνοντας κλικ στη παρακάτω διεύθυνση http://www.iyouth.gr/ekdromes_list.php?id=2, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι ανάμεσα στα νεανικά ταξιδιωτικά πακέτα του Μιλάνου, της Ρώμης, της Κωνσταντινούπολης, φιγουράρει η " εναλλακτική απόδραση στη λίμνη των Κρεμαστών".
"Απόδραστε σε μια νέα εναλλακτική πρόταση. Λίμνη Κρεμαστών για Rafting - Rapel, Τοξοβολία.Η youth προτείνει ένα καινούριο εναλλακτικό προορισμό στην περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδος. Η λίμνη Κρεμαστών που βρίσκεται ανάμεσα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας περιμένει youth τύπους να την εξερευνήσουν . Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να διασκεδάσουν πραγματοποιώντας αθλητικές δραστηριότητες όπως canoe kayak, rapel (στη γέφυρα Επισκοπής που διασχίζει τη λίμνη και ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με την Ευρυτανία), αλλά και ορειβασία-πεζοπορία στο Ελατόδασος του Αγίου Βλασίου και Πεντακόρφου, που βρίσκονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τη λίμνη. Ένα διήμερο από την εναλλακτική πλευρά του youth. "
Με αυτό το τρόπο επιχειρούμε εμείς μέσω του δικτύου iyouth να φέρνουμε κόσμο τακτικά στα Παρακαμπύλια τα Σαββατοκύριακα. Ύστερα από συννενόηση που κάναμε, συμφωνήσαμε οι εκδρομείς να διαμένουν σε καταλλύματα που βρίσκονται στο δήμο μας ( Αγαλιανός, Χούνη). Δυστυχώς αυτά είναι ελάχιστα. Υπομονή όμως και θα έχουμε νεότερα για αυτές οι εκδρομές.
Γενικά είναι η πρώτη φορά που γίνεται προσπάθεια όχι μόνο προβολής αλλά και προσέλκυσης τουριστών στα μέρη μας. Είναι η πρώτη φορά που ταξιδιωτικά γραφεία έχουν προορισμό τα Παρακαμπύλια. Και χρειάστηκαν τόσα πολλά χρόνια, αλλά τελικά γίνεται ένα βήμα από νέους ανθρώπους.. Τόσο απλά..
Θα σας κρατάμε ενήμερους.
Υ.Γ Η εκδρομή του συλλόγου μας από Αγρίνιο θα γίνει κανονικά, όμως σε χρόνο που θα ανακοινώσουμε το επόμενο διάστημα, λόγω του ότι μεσολάβησαν τα θλιβερά γεγονότα με τις πλημμύρες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpravo paidia!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kaue arxi kai dyskoli!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τώρα που δεν έχει νερό η λίμνη;Και οταν πα΄ρουν και τον αχελώο τότε να δείτε.ΔΕ το λέω για να μη γίνει τίποτα αλλά δε ξέρω μήπως αργήσαμε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΣ ΝΑ ΡΘΝΕ ΚΑΙ ΣΤ' ΤΙΤΑΡΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολή καλή η προσπάθεια,