Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

H φωνή των Παρακαμπύλιων βγαίνει έξω από τα όρια του Δήμου μας.

Να λοιπόν που η επιλογή μας να εκθέτουμε τα προβλήματα και τις απόψεις μας στην blogόσφαιρα έχει ήδη κάποια απήχηση.Το παρών ιστολόγιο έχει 10 μέρες ζωής και με επαινετικά σχόλια αναφέρθηκαν σε αυτό τόσο το http://parapolitiki.blogspot.com/, ένα από τα πιο γνωστά ιστολόγια πανελλήνιου ενδιαφέροντος, όσο και τα αγρινιώτικα ιστολόγια agrinionews.gr και http://agrinio-spirit.blogspot.com/. Μάλιστα το agrinio-spirit έβγαλε ένα ωραίο θέμα για τις βρύσες του Μουσολίνι στην Χούνη και την εγκατάλειψη που έχουν δεχθεί και θα κάνουμε στη πορεία ειδικό ρεπορτάζ για αυτές.
Όλα αυτά δεν τα λέμε για να βλογάμε τα γένια μας.Τα λέμε για να δείξουμε σε όλους εσάς και πάνω από όλα στους ίδιους τους εαυτούς μας ότι αν οργανωθούμε λιγάκι πολλά πράγματα μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί για τον παραμελημένο τόπο μας και να κάνουμε και κανέναν άνθρωπο παραπέρα να ασχοληθεί με τον περιβαλλοντικό θυσαυρό που λέγεται Παρακαμπύλια.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ-ΠΑΣΧΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ,ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΤΑ ΠΙΟ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΟΥ ΝΙΡΟ ΑΠ ΤΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΒΡΥΣΕΙΣ ΣΤ ΧΟΥΝ'

Παρακαμπύλιοι είπε...

μερικοί να είναι πιο κόσμιοι στις εκφράσεις τους..

Ανώνυμος είπε...

esu pou grafeis gia ΤΟΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ-ΠΑΣΧΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ prepei na sai megalh leza .... pas gia tziapa psto e? e afou exete ginei lemoni ap to agxos sn a8hna

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΚΕΙΟΝ ΤΟ BLOGGER ΤΟ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣ ? ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΧΟ ?