Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Διαβάστε αυτό:

Διαβάστε αυτή την ανάρτηση από το agrinionews.gr,η οποία μεταξύ άλλων γράφει τα εξής:
"..Η νέα εθνική οδός Αγρινίου-Καρπενησίου έχει "πάρει το δρόμο της" όπως φαίνεται.Μάλιστα "καλές γλώσσες" λένε ότι το πρώτο τμήμα της θα δημοπρατηθεί μέσα στον Αύγουστο.Το τμήμα αυτό λέγεται ότι θα ξεκινά από την τωρινή εθνική οδό περιπου στο ύψος της αντιπροσωπείας της Mercedes( αρχικά ήταν να ξεκινήσει από το κόμβο της Ερημίτσας) , θα περνά έξω από την Καμαρούλα, από την πλευρά της Ερμήτσας θα συνεχίζει Ραΐνες-Λιαγκαΐικα, θα περνά έξω σχεδόν από το χωριό Ποταμούλα και θα καταλήγει στη διασταύρωση της τωρινής "εθνικής" οδού Αγρινίου-Καρπενησίου με τον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο χωριό Αμπέλια.Μάλιστα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης έλεγε ότι ο δρόμος θα έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, κάτι που σημαίνει ότι τα παραπάνω μέρη θα έρθουν σε απόσταση 10-15 λεπτών οδικώς από το Αγρίνιο.Κάτι τέτοιο θα φέρει στο εγγύς και απώτερο μέλλον τα πάνω-κάτω στη πόλη του Αγρινίου, καθώς σε απόσταση αναπνοής θα έρθουν μέρη απομακρυσμένα ως τώρα και θα είναι τόσο κοντά με το αυτοκίνητο, όσο είναι τώρα η Νέα Αβόρανη, το Καινούργιο η το Παναιτώλιο.."
Αναρωτιούμαστε, αν όντως αυτά γίνουν, θα είναι το φιλί της ζωής για τα μέρη μας.Διότι από το Αγρίνιο θα απέχουν:
Ποταμουλα- Σαργιάδα:10- 15 λεπτά
Αμπέλια- : 15-20 λεπτα
Πεντάκορφο-Άγιος Βλάσης-Κυπάρισσος-Καραμαναίικα:20-25 λεπτά
Χούνη :μισή ώρα
Γέφυρα Επισκοπής: Γύρω στα 40 λεπτά
Φανταστείτε ότι κάποιος άνετα μπορεί να μένει στα μέρη αυτά και να κατεβαίνει όποτε θέλει Αγρίνιο να κάνει τις δουλειές του.
Περιμένουμε νεότερα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως πρεπει να κανουμε κατι και εμεις οι παρακαμπυλιοι γι αυτο;μηπως δεν πρεπει να το αφησουμε και αυτη τη φορα στην τυχη του και χασουμε τηνευκαιρία;Μήπως πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους μια ΕΝΙΑΙΑ φωνη;ΑΡΚΕΤΆ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι γενικά να ενεργοποιηθούν όλοι στην περιοχή. Είτε πρόκειται για Παρακαμπύλιους,είτα για Αγρινιώτες. Όλοι μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα. Άντε σιγά σιγά να αναπτυχθεί σιγά σιγά ο τόπος,γιατί χωρίς νέο οδικό δίκτυο υψηλών προδιαγραφών δεν κάνεις τίποτα,δεν πας πουθενά. Ας γίνουν οι "φωνές" πιο έντονες να δημοπρατηθεί αυτό το τμήμα, όπως και το υπόλοιπο το συντομότερο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Tι τον θέλετε το δρόμο εσείς οι παρακαμπύλειοι?? αφού έχετε φύγει όλοι από το χωριό.. τι? θέλετε να ξαναπάτε???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΒΕΛΑΩΣΤΑ.... ΣΑΣ ΒΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ .....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΚΖΑΔΕΡΦΟ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ.....
ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΑΚΙΑ Μ

Ανώνυμος είπε...

se opion den aresei ayto poy ksekinisan na kanoyn ta nea paidia toy dhmoy, einai problhma toy kai na mhn asxolhte toylaxiston apnhtika... kai eimai sigoyros oti oloi osh theloyn kati kalo gia ta xwria mas oloi mazi tha ta kataferoyme! gia toys ypoloipoys pisteyw oti einai άξιοι της μοίρας τους, kai mhlaw gia aytoys poy grafoyn arnhtika. paidia shnexiste to ergo sas! t....