Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΕΝ ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΩ……………….


Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οι Πεντακορφιώτισες και οι Πεντακορφιώτες , οι Συνδημότισσες και οι Συνδημότες, και οι Φίλοι μας, τίμησαν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Χωριό μας τον Αύγουστο .

Στις επτά του Αυγούστου για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε θεατρική βραδιά στον ανακαινισμένο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Παρά πολλοί όσοι παρακολούθησαν το έργο ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ, που με μεγάλη επιτυχία ανέβασε η θεατρική ομάδα του προοδευτικού Συλλόγου Ματαράγκας του Δήμου Αρακύνθου.

Το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας,

Σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμαρχο κ Λάμπρο Παπαθανασίου και την Πρόεδρο του Πνευματικού – Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Μαρία Φαρμάκη Μουτοπούλου συμμετείχαν ακούραστα για τη διοργάνωση της θεατρικής βραδιάς .Αμέριστη η βοήθεια του Δημάρχου και της Προέδρου του Πνευματικού κέντρου

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Στις οκτώ του Αυγούστου έγινε το καθιερωμένο από πολλά χρόνια Αντάμωμα .

Περισσότερα από χίλια άτομα συναντηθήκαν στον ανακαινισμένο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρισυζήτησαν , αντάλλαξαν απόψεις και γλέντησαν μέχρι το πρωί.Μοναδική ευκαιρία για συνεύρεση των νέων μας με τους μεγαλύτερους Για επαφή με τα ήθη και έθιμα και συνέχιση της πολιτιστικής μας παράδοσης. Η επιλογή της ορχήστρας από το Δ.Σ του πολιτιστικού Συλλόγου (κλαρίνο Κατσαμάκης Χρήστος ,μπουζούκι Δοκιανακης Μανώλησ , τραγούδι Αγραφιώτης, Καπελη, Κολιρης ,) ικανοποίησαν και διασκέδασαν τους παρευρισκομένους μέχρι το πρωί. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Χορευτικού του Συλλόγου φίλων της Παράδοσης οι ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ στο οποίο συμμετείχαν ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΙΩΤΙΣΕΣ και ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΙΩΤΕΣ.

Ακρόπυργος: Η παραπάνω ανακοίνωση είναι του συλλόγου Πεντακορφιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: