Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009

Εικόνες από το 1ο River Party

Αυτό ήταν ένα φωτορεπορτάζ από το 1ο River Party στον Αγαλιανό Αιτωλοακαρνανίας, στη λίμνη Κρεμαστών. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση βρήκε μεγάλο εμπόδιο τον καιρό: Από την μια η χαμηλή στάθμη των νερών που δημιούργησαν μικροαλλαγές στο πρόγραμμα και κυρίως η τρίωρη καλοκαιρινή μπόρα την ημέρα της εκδήλωσης που αποθάρρυνε ακόμα περισσότερους επισκέπτες να προσεγγίσουν τον χώρο. Παρόλα αυτά 300 περίπου άτομα έφτασαν στο χώρο της εκδήλωσης, αψηφώντας τα παραπάνω.
Αυτό δείχνει ότι οι νέοι της περιοχής μας διψούν για τέτοιες εκδηλώσεις, διαφορετικού χαρακτήρα, τις αγαπούν και τις στηρίζουν.


Εις το επανιδείν στο 2ο River Party του χρόνου το καλοκαίρι..
agrinionews.gr

Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε και άλλες φωτογραφίες για εσάς.

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

Εικόνες από τη περιοχή του river party-κατασκήνωση

Λόγω του ότι η στάθμη στη λίμνη Κρεμαστών έπεσε κατά πολύ και το rafting δεν μπορει να πραγματοποιηθεί από τα στενά του Τρικεριώτη όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, μετατοπίζουμε το χώρο κατασκήνωσης -river party 800 m πιο κοντά, στο υπέροχο Πλατανόδασος Αγαλιανού. Εκεί θα πραγματοποιηθούν όλες οι δραστηριότητες του διημέρου river party εκτός απο το θεατρικό έργο "Ντανταδες". Το σημείο αυτό είναι κατάλληλο για τις αθλητικές αυτές δραστηριότητες, καθώς διαθέτει τη ποσότητα νερού που απαιτείται.
Τα υπόλοιπα από κοντά στις 3 το μεσημέρι στις 14 Αυγούστου!