Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Εικόνες από το 1ο River Party





Αυτό ήταν ένα φωτορεπορτάζ από το 1ο River Party στον Αγαλιανό Αιτωλοακαρνανίας, στη λίμνη Κρεμαστών. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση βρήκε μεγάλο εμπόδιο τον καιρό: Από την μια η χαμηλή στάθμη των νερών που δημιούργησαν μικροαλλαγές στο πρόγραμμα και κυρίως η τρίωρη καλοκαιρινή μπόρα την ημέρα της εκδήλωσης που αποθάρρυνε ακόμα περισσότερους επισκέπτες να προσεγγίσουν τον χώρο. Παρόλα αυτά 300 περίπου άτομα έφτασαν στο χώρο της εκδήλωσης, αψηφώντας τα παραπάνω.
Αυτό δείχνει ότι οι νέοι της περιοχής μας διψούν για τέτοιες εκδηλώσεις, διαφορετικού χαρακτήρα, τις αγαπούν και τις στηρίζουν.


Εις το επανιδείν στο 2ο River Party του χρόνου το καλοκαίρι..
agrinionews.gr

Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε και άλλες φωτογραφίες για εσάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος,και αφου η αρχή εγινε με καιρο που θυμιζε χειμωνα,και μαλιστα επιτυχημενη,τοτε απεκτησε γερα θεμέλια!
Μραβο στους διοργανωτες και μπραβο σε ολους που συμετειχαν κατω απο αντιξοες συνθηκες,καταφτάνοντας σε με άγνωστη τοποθεσία,αλλα περα για περα όμορφη....Παιδια ειμαστε λατρεις της ασυσκευαστης και ακλισάριστης διασκεδασης....σαν ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ -ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ- ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ..
Παίρνουμε μεγάλη φόρα και ερχόμαστε με τρέλα για του χρόνου!!!

ΣΠΥΡΕΛΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ.