Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Από την εκδρομή στα Στενά Αγαλιανού: Η αρχή έγινε!!










Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους! Εχθές ζήσαμε μια καταπληκτική εμπειρία στα στενά Αγαλιανού. Κόσμος από Αγρίνιο & όχι μόνο συμμετείχε στην εκδρομή που διοργανώσαμε στα στενά Αγαλιανού, με στόχο να γίνουν δραστηριότητες , ιδανικές για το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας.
Με τις βάρκες ξεκινήσαμε από τα στενά Αγαλιανού, στη συνέχεια καταλήξαμε στο Πλατανόδασος και από κει μεταφερθήκαμε στη γέφυρα επισκοπής όπου συνεχίσαμε με άλλες δραστηριότητες (καταρρίχηση από τη γέφυρα Επισκοπής, τοξοβολία, Paintball) . Η μέρα έκλεισε με γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής,
Η αρχή έγινε: Η αξιοποίηση της περιοχής περνά από τα στενά του Αγαλιανού, στο υπέροχο φυσικό τοπίο που δημιουργεί ο ποταμός Τρικεριώτης, όταν συναντιέται με την τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 14 Αυγούστου στο ίδιο σημείο ( το βλέπετε στις πρώτες φωτογραφίες) για το πρώτο river party στη περιοχή μας!! Το party θα διαρκέσει από τις 14 Αυγούστου ως τις 15 , οπότε καλό είναι να έλθετε με τη σκηνή σας εξοπλισμένοι. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενες αναρτήσεις.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους κ. Κατερινόπουλο Σταύρο και Σερπάνο Κώστα που βοήθησαν για την μεταφορά των εκδρομέων σε δύσβατα σημεία και βοήθησαν καταλυτικά για τη πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 14 στον Αγαλιανό θα δαμάσουμε πάλι τον ποταμό και θα φωνάζουμε όλοι δυνατά πάμε για άλλα ακόμα πιο ψηλααααααα ! Συναρπαστική εμπειρία κάτι πρωτότυπο κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα ήθελες να το ξανακάνεις ξανά και ξανά και ξανά ….
Υ.Γ. Τώρα που πήραμε το κολάι βλέπω μερικούς στην επόμενη εκδρομή να φέρνουν μαζί τους εξοπλισμό και σχοινιά για rappel και μην ξεκολλάνε.

lux interior είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΕΛΕΟΣ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΚΕΡΙΩΤΗ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
...
Ο ΑΓΑΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ
ΕΚΕΙ ΠΙΑΝΕΙ ΕΥΡΙΤΑΝΙΑ
Ερκιστα, Αγια Βλαχερνα,Αμπελια
...
δεν 8ελουμε τουρισμο
...
Αφου νοιαζεστε τοσο
για τον Τρικεριωτη
διαμαρτυριθητε για τις παρανομες
αμμοληψιες που γινοντε εκει
για τον βιασμο εδω και δεκαετιες
του Αχελωου
αλλα οπως φαινετε αυτα ειναι ζορικα
πιο ευκολα κατεβενεις τη Γεφυρα
κρεμασμενος με σχινι
(rapel το λενε στο χωριο σας ?)

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει φιλαράκι,
εσύ φοράς κουκούλά μάλλον και δεν φαίνεσαι πουθενά.
για αυτό με κάτι τέτοιους "ξενόφοβους" σα και σένα πάει ο τόπος μπροστά
όσο για τις διαμαρτυρίες που λες δεν είδαμε εσένα πουθενά.
α..όσο για το rapel που λέμε για το χωριό μας, μάθε εσύ να γράφεις καλά το "σχινι" στην πρωτεύουσα

Ανώνυμος είπε...

koita mounares ston agaliano.......8a palabwsw ntip......