Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Κλειστά σχολεία του Δήμου μας λόγω χιονόπτωσης.

Τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους στο Δήμο μας έστω και τον Φλεβάρη. Βέβαια το χιόνι είναι σαφώς λιγότερο από εκείνο που έπεφτε τις προηγούμενες δεκαετίες, όπως θα θυμούνται καλύτερα και οι παλαιότεροι. Η τεχνητή λίμνη Κρεμαστών έχει παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτό.
Κλειστό λοιπόν ήταν χθες το Γυμνάσιο Αγίου Βλασίου καθώς υπήρχαν προβλήματα στη πρόσβαση κυρίως για τα παιδιά που έρχονται από γειτονικά δημοτικά διαμερίσματα.
Από κει και πέρα ιδανικό είναι το Σαββατοκύριακο για μια επίσκεψη στα χιονισμένα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας. Μελανό σημείο-το ξαναλέμε- το οδικό δίκτυο για το οποίο όχι μόνο δε προβλέπεται καμιά βελτίωση, ενώ επίσης οι πληροφορίες για τη πορεία κατασκευής της εθνικής οδού Αγρινίου-Καρπενησίου είναι πέρα για πέρα αντιφατικές αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μόλις έχουμε νεότερα άμεσα θα το ανακοινώσουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Afou o Dimos eixe promitheftei alati, giati me toso ligo xioni ekleisan ta sxoleia i to monadiko sxoleio an thelete, pws egine afto;

Ανώνυμος είπε...

Νέοι των Παρακαμπυλίων, αν πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε ενεργά για τον δρόμο ΕΟ Αγρινίου Καρπενησίου και δη για τη μελέτη των πρώτων 30 ΚΜ που βρίσκεται σε εξέλιξη και κατόπιν την ένταξη, για να μην σας σερβίρουν στο τέλος σκουπίδια (δηλαδή μπαλώματα του υπάρχοντος δρόμου) - και δεν αρκείσθε μόνο σε μικροφιέστες - δεν έχετε παρά να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας ώστε μέσα από το side να σας δώσω ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά και κατευθύνσεις για το πώς θα μπορούσατε να δράσετε

αναμένω