Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Κατασκευή νέων αιθουσών "Προκάτ" σε σχολεία του Δήμου μας.

Aπό τη νομαρχία ανακοινώθηκε ότι θα γίνει εγκατάσταση 6 αιθουσών "Προκάτ", 2 γραφείων και 2 w.c ελαφριάς προκατασκευής στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Αγίου Βλασίου. Προϋπολογισμός 180.000,00ευρώ.
Με αυτό το τρόπο θα απομακρυνθούν οι μαθητές και οι διδάσκοντες από τις τωρινές εγκαταστάσεις που περιέχουν το καρκινογόνο-σύμφωνα με την ευρωπαική ένωση- υλικό αμίαντο.
Καιρός ήταν να γίνει κάτι και να διασφαλίζεται έτσι η δημόσια υγεία, υπέρτατο αγαθό για όλους..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμη παιδιά εκεί και διατίθεται αυτό το ποσό; Αν υπάρχουν, πόσα είναι;

Ανώνυμος είπε...

22 παιδιά υπάρχουν σε αυτό το σχολείο φέτος και υπολογίζεται ότι ο αριθμός αυτός θα παραμείνει πάνω κάτω ο ίδιος τα επόμενα 3 χρόνια.
Για τα παιδιά αυτά ο πιο κοντινός προορισμός για να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο είναι η Φραγκίστα η η Καμαρούλα, όπου απέχουν τουλάχιστον 30 χιλιόμετρα.
Μακάρι να γίνουν στο σχολείο οι απαραίτητες διορθώσεις

Ανώνυμος είπε...

Αξέχαστα τα χρόνια στο Γυμνάσιο Αγίου Βλασίου... Τους χαιρετισμούς μου σε καθηγητές και μαθητές.
Μια παλιά μαθήτρια....!

Ανώνυμος είπε...

Προς 8.26
Δεν ξέρω ποια εποχή πήγες εκεί αλλά Εγώ να δεις αξέχαστες μνήμες που έχω.
Οι μαγαζάτορες σε βλέπανε για δίφραγκο. Δεν μας αφήνανε να μπούμε μέσα στα καφενεία και παγώναμε έξω και ούτω καθεξής. Εξαίρεση βέβαια στα παραπάνω αποτελούσε ο ανάπηρος Νίκος Καραγiώργος που το καφενείο του ήταν πάντα ανοιχτό καιπάντα μας φέρονταν άψογα, είχαμε δεν είχαμε δραχμή να ξοδέψουμε. Να είναι καλά όπου και να βρίσκεται.

Έτσι να τα λέμε καμιά φορά και να τα ακούνε οι Αγιοβλασίτες, έστω και κατόπιν εορτής.

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέω "Αξέχαστα τα χρόνια στο Γυμνάσιο Αγίου Βλασίου..." δεν πρέπει να σχετίζεται απαραίτητα με τους κατοίκους... Εγώ αναπολώ τους συμμαθητές μου και...(μερικούς!!!) καθηγητές για να είμαι ειλικρινείς...

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:52

Δεν αμφιβάλω για τις προσωπικές σου αναμνήσεις. Πάντως εγώ προσωπικά μπορώ να μιλήσω για αρνητική εμπειρία από αυτό το σχολείο ή και το χώρο αν θέλεις.

Υ.Γ. Χωρίς καμία πρόθεση να σε προσβάλω, μία μικρή διόρθωση, το ειλικρινής γράφεται με η (πρώτος ενικός)

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ πάντως για την διόρθωση... Μέσα απο τα λάθη μας μαθαίνουμε, αρκεί να υπάρχουν κάποιοι να μας διορθώνουν.(Και μπορώ να πω, πως συμφωνώ μαζι σου ως προς την "ιδιαιτερότητα" των Αγιοβλασιτών να μας κοιτάνε στα χέρια...)