Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Ο σύλλογος Αγιοβλασιτών τίμησε τους καλλιτεχνικούς συντελεστές της αναπαράστασης.




Το περασμένο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος Αγιοβλασιτών τίμησε τους καλλιτεχνικούς συντελεστές της αναπαράστασης της μάχης στη Κορομηλιά. Συγκεκριμένα πραγματοποίησε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Ideal και απένειμε αναμνηστικά δώρα στους :


Πάνο Παπαιωάννου ( σκηνοθέτης), Γεώργιο Κοντό ( ηθοποιός)


καιΊλια Κοντού ( μουσικός) & Βάγια Σπυρέλη. ( εκπαιδευτικός).


Ακολούθησε τιμητικός δείπνος σε κέντρο του Αγρινίου.


Υ.Γ. Εμείς ως Παρακαμπύλιοι νέοι νιώθουμε τουλάχιστον ευγνώμονες που άνθρωποι με σπουδαία προσφορά στα γράμματα και στις τέχνες προσφέρουν τα μέγιστα στο τόπο μας για την πολιτιστική του αναβάθμιση και έκφράζουν έμπρακτα την ανιδιοτελή τους αγάπη, τη στιγμή που άλλοι γυρίζουν τη πλάτη και σφυρίζουν αδιάφορα..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άπό το χωριό του Καραϊσκάκη το Μαυρομμάτι Καρδίτσας. Συγχαρητήρια Κύριοι του Συλλόγου ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΩΝ για την τιμητηκή εκδήλωση για τέτοια άτομα . Αφήστε τους άλλους να γυρίζουν τις πλάτες προς την παράδοσή μας ,και έτσι θα τους έρθει το μεγάλο ξάφνιασμα. και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Δ. Γιώτης Αντιπρόεδρος του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Γιώτη,εσείς αξίζετε πολλά συγχαρητήρια.Δε ξεχνάμε τη μέρα που ήλθαμε στα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ όταν γιορταζε ,μαζί με το πρώτο ιστορικό συνέδριο ,το Μαυρομάτι.Ζησιμόπουλος Γιώργος, Κοντογιάννης Γιάννης, Φρίτζος Μιχάλης και Νίκος, Τσάκλας Κώστας κι άλλοι Παρακαμπύλιοι φουστεναλλοφόροι κάτω απ το άγαλμα του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στην πλατεία στο Μαυροματι. Χαιρετάμε όλους σας και σας συγχαίρουμε.

Δυό Φίλοι της Κορομηλιάς

Ανώνυμος είπε...

Gia toys filoys apo to Mayrommati...

polla xairetismata kai eyxes gia ena gonimo kai dhmioyrgiko ergo mesa sto 2009.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ τις Κορομιλιάς. Όποιος προσπαθεί σήμερα να διατηρήσει τα ήθη,τα έθιμα, και την ιστορία του τόπου του, βαδίζει μόνος του αλλά βαδίζει πάνω στισ στέρεες πατημασιές που μας άφησαν ο Γ. Καραϊσκάκης, ο Οδησσέας Ανδρούτσος, και τόσοι άλλοι. Καλλή δύναμη, και ο νέος χρόνος να φωτήσει αυτούς που σήμερα γυρίζουν τις πλάτες στον Ελληνικό πολιτισμό.
[Δ.Γιώτης Μαυρομμάτι Καρδίτσας]