Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Γίνεται canoe kayak στα Κρεμαστά!Υπάρχει όμως κάποιος να το προωθήσει;

Εδώ και λίγο καιρό η εταιρία TREKKING HELLASRafting δραστηριοποιείται στο rafting ξεκινώντας στον ποταμό Τρικεριώτη και καταλήγοντας στη λίμνη Κρεμαστών.
Δείτε λιγάκι ένα πρόγραμμα που περιλαμνάνει:
"..Δύσκολος ποταμός ιδανικός για όσους έχουν προηγούμενη εμπειρία στο rafting. Οι απότομες στροφές μέσα στο στενό φαράγγι κάνουν την κατάβαση στα αφρισμένα κύματα συναρπαστική.
Το κομμάτι του ποταμού ξεκινάει από την γέφυρα στα Διπόταμα και καταλήγει στο χωριό Σαρκίνη λίγο πριν την λίμνη Κρεμαστών. Η διαδρομή του ποταμού είναι περίπου 10 χλμ. (βαθμός δυσκολίας 3)
Διάρκεια κατάβασης: 2 ώρα περίπου (εξαρτάται απο την ποσότητα των νερών)
Διάρκεια δραστηριότητας: 3 ώρες περίπου
Κατώτατο όριο ηλικίας: 15 ετών
Απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο rafting
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 5 άτομα .."

Περισσότερα:

http://domestic.trekking.gr/excursion.php?excursion=ev3#
Εδώ σημπληρώνουμε εμείς ότι για αρχάριους γίνεται rafting και στην ίδια τη Λίμνη των Κρεμαστών καθώς ο βαθμός δυσκολίας είναι ένα.
Θέτουμε μερικά ερωτήματα:
-Ενδιαφέρθηκε κανένας να αναδείξει αυτή τη δραστηριότητα;
-Ακόμα και να έρθουν άνθρωποι έχουν να μείνουν πουθενά κοντά στη λίμνη των Κρεμαστών; Να είναι καλά αυτού που έχουν κατασκευάσει ξενώνες στον Αγαλιανό αλλά άλλος...ουδείς!
Υ.Γ. Με βάση αυτή τη δραστηριότητα πάντως κάτι καλό θα γίνει εκεί πάνω στη λίμνη; Τι ακριβώς; Μη βιάζεστε ακόμα, όλα στην ώρα τους..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εναλλακτικός τουρισμός χτυπά την πόρτα μας ας μην χάσουμε πάλι την ευκαιρία αυτή χειμώνα με rafting στο Τρικεριωτη και καλοκαίρι με canoe kayak στη λίμνη ,μπορούμε να έχουμε κατά την διάρκεια όλου του χρόνου τουρισμό.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να αναδείξει αυτόν τον τρόπο τουρισμού .Στην λίμνη γίνεται canoe kayak εδώ και κάτι χρόνια από πλευράς Ευρυτανίας ,άκουσε ποτέ κανείς τίποτα από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές; Πλήρη αδιαφορία .Τίποτα δεν πρέπει να μείνει στην τύχη του . Όλοι μαζί μπορούμε να το αναδείξουμε και να καταστήσουμε την ευρύτερη περιοχή της γέφυρας σαν ένα προορισμό εναλλακτικού τουρισμού!