Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

14-15 Aυγούστου: 1ο River Party στον Αγαλιανό!!

14 Αυγούστου:
21:15 :Θεατρική παράσταση "Οι Νταντάδες" στον Αγαλιανό
23:15: Dj Party μέχρι το πρωί

15 Αυγούστου:
10:00: Rafting στον Τρικεριώτη ως τη λίμνη Κρεμαστών, rappel στη Γέφυρα Επισκοπής, τοξοβολία, paintball


Για να δηλώσετε συμμετοχή στις δραστηριότητες ( Rafting, rappel) επικοινωνείστε στα τηλ : 6946959341, 6938542565.
Μια εκδήλωση με μεγάλες προσδοκίες ! Κάτι πρωτόγνωρο για το τόπο μας!
Ένα όραμα πολλών δεκαετιών έφτασε στην υλοποίησή του!

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

Από την εκδρομή στα Στενά Αγαλιανού: Η αρχή έγινε!!


Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους! Εχθές ζήσαμε μια καταπληκτική εμπειρία στα στενά Αγαλιανού. Κόσμος από Αγρίνιο & όχι μόνο συμμετείχε στην εκδρομή που διοργανώσαμε στα στενά Αγαλιανού, με στόχο να γίνουν δραστηριότητες , ιδανικές για το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας.
Με τις βάρκες ξεκινήσαμε από τα στενά Αγαλιανού, στη συνέχεια καταλήξαμε στο Πλατανόδασος και από κει μεταφερθήκαμε στη γέφυρα επισκοπής όπου συνεχίσαμε με άλλες δραστηριότητες (καταρρίχηση από τη γέφυρα Επισκοπής, τοξοβολία, Paintball) . Η μέρα έκλεισε με γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής,
Η αρχή έγινε: Η αξιοποίηση της περιοχής περνά από τα στενά του Αγαλιανού, στο υπέροχο φυσικό τοπίο που δημιουργεί ο ποταμός Τρικεριώτης, όταν συναντιέται με την τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 14 Αυγούστου στο ίδιο σημείο ( το βλέπετε στις πρώτες φωτογραφίες) για το πρώτο river party στη περιοχή μας!! Το party θα διαρκέσει από τις 14 Αυγούστου ως τις 15 , οπότε καλό είναι να έλθετε με τη σκηνή σας εξοπλισμένοι. Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενες αναρτήσεις.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους κ. Κατερινόπουλο Σταύρο και Σερπάνο Κώστα που βοήθησαν για την μεταφορά των εκδρομέων σε δύσβατα σημεία και βοήθησαν καταλυτικά για τη πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής.

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

ΣΤΕΝΑ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ – ΤΡΙΚΕΡΙΩΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣΟι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Ένα εκπληκτικό τοπίο μόλις 2 χιλιόμετρα από τον Αγαλιανό, με πολύ εύκολη πρόσβαση ακόμα και με Ι.Χ. μέχρι και την ροή του ποταμού. Μία από τις εντυπωσιακότερες τοποθεσίες της δυτικής Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείτε. Αυτό είναι και το σημείο έναρξης , της κατάβασης μας με βάρκες, (rafting) προς την λίμνη Κρεμαστών.